Monday, 3 November 2014

Posted by cikgu mat On Monday, November 03, 2014
Sebagai hadiah penutup akhir tahun 2014 ini, Shaklee memberi peluang kepada lebih ramai rakyat Malaysia untuk hidup sihat dengan supplement semulajadi terbaik di dunia.

Promosi bulan ini adalah Omega Guard™ Shaklee dalam 2 pakej berbeza mengikut kemampuan bajet anda.


i- Promo Buy 6 Omega Guard™, Free 1.


ii- Promo Buy Twin Pack Omega Guard™ dengan diskaun 5%. 

Pakej mana pun pilihan anda, ia pasti memberikan kepuasan kepada anda dan pastinya berbaloi untuk wang yang anda laburkan demi kesihatan.

KENALI OMEGA GUARD™

Omega Guard™ adalah supplement Omega 3 keluaran Shaklee. Sebotol Omega Guard™ mempunyai 90 biji kapsul. Setiap kapsul mengandungi 330mg asid lemak omega, 180mg EPA dan 120mg DHA. 

Oh yaa.. Jangan risau tau, Omega Guard™ Shaklee dan kapsul yang digunakan untuk 'melindunginya' adalah dari bahan yang halal dan diperakui halal oleh Islamic Service Of America (ISA).

KEPENTINGAN OMEGA GUARD™

 • Omega-3 penting untuk perlindungan jantung. Pengambilan asid lemak omega-3 dapat mengurangkan risiko penyakit jantung.
 • Kajian menunjukkan asid lemak omega-3 dapat memelihara kesihatan kardiovaskular dan membantu memelihara paras tekanan darah dan paras trigliserida yang normal.
 • Omega-3 juga menyokong kesihatan otak, penglihatan dn fungsi-fungsi sendi.
 • Omega-3 dapat meingkatkan sistem pertahanan badan.
 • Membantu tumbesaran dan perkembangan otak bayi dalam kandungan. DHA adalah nutrien utama untuk otak, sistem sarah, otak dan retina. Ianya sangat penting terutamanya ketika trimester ketiga kehamilan.
 • DHA juga dapat meningkatkan keupayaan ingatan dan mencegah penyakit Alzheimer.


KELEBIHAN OMEGA GUARD™

 • Omega Guard™ Shaklee dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari tiga molekul yang memekatkan asid lemak omega-3.
 • Proses penyulingan proprietari 3 molekul ini berupaya menyingkirkan bahan-bahan seperti merkuri dan plumbum yang terdapat dalam kebanyakan jenis ikan.
 • Omega Guard™ Shaklee diekstrak daripada ikan laut sejuk di perairan Negara Jepun.
 • Omega Guard™ Shaklee TIDAK diekstrak dari hati ikan tau. Tapi diekstrak daripada ikan. Hati adalah sumber minyak ikan yang tidak bagus kerana hati adalah tempat memproses dan membuang toksin.
 • Omega Guard™ Shaklee lengkap dengan 7 spektrum penuh asid lemak omega 3.

OMEGA GUARD™ PALING BERKUALITI DENGAN HARGA BERPATUTAN

Mungkin ada yang menganggap Omega Guard™ Shaklee harganya tentu mahal kan? 

Sekiranya dianggap mahal sekali pun, berbaloi tau bayar sebab produk ini sangat bagus, berkualiti, berkesan dan selamat. Sekiranya diletakkan harga rendah hingga tidak masuk akal, maka pastilah diragui kandungannya.

Sila tonton video tentang Omega Guard Shaklee sehingga tamat untuk mengetahui kelebihannya dan proses pembuatannya secara ringkas.Sebotol Omega Guard™  berharga RM 136.00 untuk seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

Namun begitu, sempena promosi bulan November 2014 ini, Shaklee menawarkan promosi yang terbaik dan berbaloi-baloi.

Promosi :

+ Omega Guard™. BELI 6 PERCUMA 1
+ Omega Guard™. BELI TWIN PACK, 5% POTONGAN HARGA

Untuk maklumat lanjut, sila:

SMS/WhatsApp/Telegram: 019-2486694
PM di Facebook: https://www.facebook.com/Ahmad.Taufiq.Misri

Mohd Taufiq
Motivator Kesihatan & Kejayaan

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...